audio guestbook mesageria, telefon JYDSK, Danemarca, început de secol XX.

Ce e un audio guestbook si care e rolul lui la nunta?

Un audio guestbook e cel mai nou trend pentru nuntă în 2024. E unul dintre puținele elemente care se adresează în final mirilor, asta pentru că rolul lui e să capteze mesaje audio de la invitații la eveniment.

Astfel, mirii vor avea ca amintire de la nuntă o serie de mesaje audio lăsate de invitați pe care le vor putea asculta ori de câte ori vor să își amintească de ziua lor specială.

Un audio guestbook vine sub forma unui telefon dotat cu întregul sistem de înregistrare, tot ce vor trebui să facă invitații va fi să ridice receptorul. Vor auzi apoi un mesaj de întâmpinare (înregistrat chiar de miri), iar apoi vor putea înregistra propriul mesaj.

Telefoanele mesageria pot înregistra peste 100 de ore de mesaje audio, deci nu există nicio limită în timpul evenimentului pentru câte mesaje pot fi înregistrate.

De ce ai închiria un audio guestbook mesageria? Pentru că vine la pachet cu un telefon autentic, original, care a fost subtil restaurat chiar de noi. Astfel, poți alege modelul de telefon care se potrivește cel mai bine cu evenimentul: ceva clasic de la începutul secolului XX, sau poate un design modernist din anii 60?

Orice model ai alege, amintirile audio vor rămâne pentru totdeauna.

Înapoi la blog